Twee ex-directieleden Surpost op vrije voeten

Voor de familieleden van Carlo Godliep, voormalig directeur van Surpost, en directielid Steve Ravenberg was het  een grote opluchting toen zij gisteren door de rechter voorlopig in vrijheid werden gesteld. De rechter heeft het verzoek van de raadslieden van deze twee ex-directieleden gehonoreerd. In deze zaak werden Carlo Godlieb, Steve Ravenberg en de douaneambtenaar Kariman Mohamedoemar aangehouden.
De douaneambtenaar werd op verzoek van zijn advocaat op 7 april op vrije voeten gesteld. Hij werd  tezamen en in vereniging met de ex-directieleden van Surpost, Carlo Godlieb en Steve Ravenberg, verdacht van het plegen van frauduleuze handelingen. Het drietal werd verdacht van verduistering, oplichting, valsheid in geschrifte en overtreding van de Wet Money Laundering. De verdachten zaten vanaf medio november in voorarrest.

error: Kopiëren mag niet!