Minister Raymond Sapoen neemt over op Handel en Industrie

Minister Raymond Sapoen is de nieuwe minister op Handel en Industrie. De nieuwe HI-minister heeft gistermiddag kort het personeel toegesproken en duidelijk aangegeven dat hij hen zal blijven inspireren en motiveren.
Minister Sapoen benadrukte dat hij verplicht is voort te gaan op de ingeslagen weg.  De bewindsman zegt dat hij werklust en creativiteit heeft meegenomen. Attitude, waarde en normen zijn voor minister Sapoen van groot belang, daar de mens deze elementen nodig heeft om bij te stellen. Hoewel Handel en Industrie niet zijn specialiteit is, zegt de nieuwe HI-minister dat hij over documenten beschikt, die beleidsmatig moeten worden aangepakt. Minister Sapoen gaf tot slot mee dat hij samen met het HI-personeel het ministerie die plaats wilt geven, dat het moet innemen. De minister  zegt uit te kijken naar de uitdagingen, die hij samen met het overige HI-personeel zal aangaan. Na de toespraak werd de nieuwe minister van Handel en Industrie naar de vergaderzaal begeleid, alwaar het protocol van overdracht werd getekend.

error: Kopiëren mag niet!