SVB-jeugdcompetitie voortgezet

Bij de voortzetting van de SVB-jeugdcompetitie heeft Transvaal een 6-0-overwinning kunnen boeken op Oase, terwijl Abso en Puwanani niet verder kwamen dan een 0-0-gelijkspel in de U-9- klasse. Leo Victor blikte Ias United in de U-9-klasse in met 10-0. In de U-11-klasse was Transvaal met 7-0 te sterk voor PJL. Robinhood kwam niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Voorwaarts. Ias United verloor van Puwanani met 4-0, terwijl Leo Victor en Real Irva 1-1 gelijkspeelden. Oase boekte een 2-0-overwinning op Royal’95, terwijl Abso met 3-0 won van Tas.
In de U-13-klasse haalde Robinhood flink uit naar Amardeep. Het werd 8-0-overwinning voor Robinhood. Abso wist met 4-1 te winnen van Real Irva, terwijl Transvaal met 9-3 won van Leo Victor. Oase boekte een 2-1-overwinning op Royal’95, terwijl Real Ansoe ook een 2-1- overwinning boekte op Puwanani. Voorwaarts wist met 5-1 te winnen van Tas, terwijl Oase met 2-0 won van Amardeep. In de U-15-klasse wist Leo Victor een 4-1-overwinning te boeken op KD, terwijl Tammenga een 8-1-overwinning behaalde op The Brothers. Robinhood was met 2-1 te sterk voor IMT. Puwanani boekte een 8-0-overwinning op PJL, terwijl Real Ansoe en Amardeep niet verder kwamen dan een 0-0-gelijkspel. Real Irva boekte een 5-1-overwinning op Tas.
In de U-17-klasse boekte Excelsior een 4-1-overwinning op Tammenga, terwijl Robinhood met 8-1 wist te winnen van The Brothers. Boskamp versloeg KD met 6-2, terwijl IMT met 2-1 won van Takdier Boys. Ephraim en Real Irva kwamen niet verder dan een 2-2-gelijkspel, terwijl Eendracht van Real Ansoe wist te winnen met 3-2. Puwanani versloeg Tas met 5-1.
In de U-20-klasse wist Leo Victor nipt te winnen van Takdier Boys met 1-0. Saverio Gazon scoorde het gouden doelpunt. Robinhood haalde flink uit naar The Brothers. Het werd liefst een 6-0-overwinning voor Robinhood. Ardiles Huur en Okino Wens scoorden elk driemaal. Voorwaarts en IMT kwamen niet verder dan een 2-2-gelijkspel. Glecon Berrenstein en Shaquil Grant scoorden voor Voorwaarts, terwijl Chinilo Elam en Reggy Menig voor IMT scoorden. Excelsior wist met 5-2 te winnen van Tammenga. Stefano Burnett ( 2x), Angelo Griffith, Jonathan Schot en Argiel Rechards scoorden voor Excelsior, terwijl Mario Renfrum en Randy Andonisie voor Tammenga scoorden.

error: Kopiëren mag niet!