Sakimin wint Bansi-damtoernooi

Voorzitter Bhoendie van dv Welgedacht overhandigt de kampioentrofee aan Johan Sakimin. Achterop staan organisator Chandrikapersad Bansi, Krish Ori en Faroek Naipal

De damvereniging Welgedacht C hield onlangs het Bansi-damtoernooi. Deze werd georganiseerd en gesponsord door Chandrikapersad Bansi, vader van de speler van Welgedacht, Chanderbhan Bansi. Er namen 14 dammers deel aan dit toernooi over 7 ronden Zwitserssysteem. Na 7 partijen kwam Johan Sakimin als kampioen uit de bus met 12 punten. Krish Ori eindigde op de tweede plaats met 11 punten. Faroek Naipal had betere weerstandspunten en eindigde op de derde plaats met 10 punten. Jahioer Adjam eindigde met 10 punten op de vierde plaats. Moenna Jhinkoe en Chanderbhan Bansi hadden er elk 9 punten, Chandrikapersad Bansi en Soedhir Gena elk 8 punten, Hemradj Basdewsingh eindigde met 7 punten, terwijl Kisaan Mangre er 6 punten behaalde.

error: Kopiëren mag niet!