Tienermeisje spoorloos

De ouders Parsadi zijn radeloos. Op zondag 29 april 2012 is hun 16 – jarige dochter Wishaya Parsadi van huis weggelopen. De familie woont aan de Adhinweg. Volgens vader Parsadi bestaat het vermoeden dat zijn dochter in de vroege ochtend van zondag van huis is vertrokken. De ouders en een jongere broer sliepen. In de morgenuren toen de anderen wakker werden, was het meisje spoorloos. Een zoekactie bij familie, vrienden en buurtgenoten leverde niets op. ‘Er is geen ruzie geweest’, zegt de vader. De ouders vermoeden dat het meisje thuis bij een geliefde moet zijn. ‘We willen alleen weten waar ze is, of zij het goed maakt en wat zij wil.’ Wishaya zit in de tweede klas van een voj-school te Livorno. De ouders hebben intussen aangifte van vermissing gedaan bij de politie van Houttuin.
Wishaya Parsadi is geboren op 04 januari 1996. Zij is 1.55 meter lang en is lichtbruin van kleur. Het tienermeisje heeft een normaal postuur en lang haar. Een ieder die enige informatie mag beschikken over Wishaya Parsadi mag bellen met het nummer van de ouders op 08669931 of de politie van Houttuin.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!