Yellow Birds 1 blijft ongeslagen en is zeker van een play-offplek

Yellow Birds 1 heeft door de overwinning op Condor zijn ongeslagenschap behouden in de Herenhoofdklasse van de Suvobo en is zo goed als zeker van een play-offplek. Condor die het dit jaar niet onaardig doet, moest zijn hoofd wel buigen tegen de koploper. De eerste set was een taaie dobber en Birds 1 ging tot het uiterste om van Condor te winnen met 27-25. De tweede set ging iets makkelijker en Birds 1 won die met 25-17. De derde set was precies als de eerste en Yellow Birds 1 won de laatste set met 25-18. Avanti wist ook in de Herenhoofdklasse te winnen van Lyzecks met 3-2. De eerste set ging naar Avanti, 25-18. De tweede set was van Lyzecks, 25-14. De derde set was van Avanti, 26-24. De vierde set vocht Lyzecks terug en won met 25-23. De laatste en beslissende vijfde set ging naar Avanti, die met 15-12 wist te winnen. Door de overwinning van Avanti houden ze nog alle kansen om de laatste play-offplek te pakken, die momenteel door Yellow Birds 2 wordt bezet.
Bij de Herentweedeklasse was Yelyco met 2-1 beter dan Lyzecks, terwijl Avanti ook zijn wedstrijd met 2-0 won van Yellow Birds. Bij de Dameseersteklasse was Lyzecks met 2-0 beter dan Yellow Birds 2, terwijl Yelyco met 2-0 wist te winnen van Gideon.

# Vereniging

W

Ptn

1 Yellow Birds 1

8

16

2 Condor

8

10

3 Yelyco

6

10

4 Yellow Birds 2

7

6

5 Avanti

8

4

6 Friends

7

2

7 Lyzecks

8

0

Standenlijst Herenhoofdklasse

 
 
 
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!