Styx KG en Mengao openen nieuwe Zaalvoetbalcompetitie

De FC Mengao keert terug in de zaalvoetballerij na een seizoen van afwezigheid. Maar dan in combinatie met de gepromoveerde FC United in de Hoofdklasse. Ze zal dan uitkomen als FC United-Mengao.  Deze ploeg heeft meteen de luxe op de officiële openingswedstrijd van dit seizoen te spelen en wel tegen Styx-The Kuldipsing Group. Dit gebeurt zaterdagavond om 20.00 uur in de Anthony Nestysporthal, nadat de openingstoespraken zijn gehouden. De tweede wedstrijd in de Hoofdklasse zal gaan tussen landskampioen SCV Linco en promovendus Wasgo.
Hoewel de officiële opening om 20.00 uur is, begint de bal reeds om 15.30 uur te rollen. In de Veteranenklasse komt Styx M&N uit tegen Styx II, terwijl om 16.30 uur in deze klasse SCSV Barka uitkomt tegen SV Zios. De laatste veteranenwedstrijd begint om 17.45 uur en gaat tussen Wasgo en SCS Amos. Om 18.45 uur wordt de eersteklassenwedstrijd gespeeld tussen Orkaan en Moksie.
Op zondag gaat men richting de Amos-sporthal. Reeds om 11.00 uur beginnen de tweedeklassenpartijen. SV Genieters/Zios en Hi-Telcom bijten de spits af. Daarna om 12.15 uur Inter Jakin – Jet Boys en om 13.30 uur FC Exces tegen Family. Om 14.45 uur is er een veteranenwedstrijd tussen Djogo 2000 en Pentagon 2001. Om 16.00 uur beginnen de eersteklassenwedstrijden. Palo komt uit tegen Kismet en daarna om 17.15 uur Kabel Boyz – De Kanaries. Er staan ook twee hoofdklassenmatches op schema. Om 18.30 uur Shantidel – Giants en om 19.30 uur Brasur – North United.

error: Kopiëren mag niet!