Finalisten Family Copa Boma 2012 bekend

De 5 finalisten van de Family Copa Boma 2012 die gespeeld wordt op het Dharmveld te Boma zijn bekend. Deze zijn geworden Real FM, Helena Boys, Khoen Khoen Boys, Kalpoe Boys en The Brothers. Real FM is de winnaar van de algemene ronde. De ploegen die niet in de finale terecht zijn gekomen, spelen een verliezersronde voor de 6de plaats komende week. De finaleronde start op maandag 30 april om 19.00 uur.
Op de laatste speeldag vorige week speelde Real FM 2-2 gelijk tegen Helena Boys. Vishal Hathie en Amresh Bajnath scoorden voor Real FM. Voor Helena scoorde Satishkoemar Ramlakhan en de gelijkmaker kwam van Rakieb Jabbar met een prachtige kopbal over de doelman van Real FM. Kalpoe Boys won met 3-2 van Wanica United, Barca Boys versloeg Balgo Boys met 4-0. Khoen Khoen Boys was na een 1-1-ruststand met 5-1 te sterk voor The Brothers.

error: Kopiëren mag niet!