Suriprofs verzamelt geld voor sportvelden voor jeugd

Geld voor sportvelden voor kinderen in Paramaribo. Dat is dit jaar het doel van de benefietwedstrijd van de Suriprofs. Op 18 mei speelt het elftal de jaarlijkse wedstrijd in het stadion van Sparta in Rotterdam. De tegenstander is nog niet bekend. Grote man voor en achter de schermen is Stanley Menzo. Hij was tevreden over de samenwerking met Sparta. Dit jaar wordt het daarom opnieuw ‘Het Kasteel’, zoals het  stadion bekendstaat. “Het is geschikt voor dit evenement: klein, compact en gezellig.” De Suriprofs worden getraind door Dean Gorré en Henk Fräser. Menzo vertelt dat de opbrengst naar twee organisaties die zich bezighouden met sportfaciliteiten voor de kinderopvang in Paramaribo: stichting ABSO en vereniging Inter Maretraite. “Kinderen moeten goed en veilig kunnen sporten.” FC Groningen is een van de clubs waarmee Menzo in gesprek is als mogelijke tegenstander van de Suriprofs. Maar zeker is het nog niet, omdat de club de pay-offs in de eredivisie nog kan halen. En dan is 18 mei niet mogelijk.

error: Kopiëren mag niet!