Man probeerde pick-upbestuurder te beroven

De 22–jarige A.G. is op 24 april 2012 bijna het slachtoffer geworden van een beroving. A.G., die een witte 4 ton pick-up met daarop een hijskraan rijdt, werd op die bewuste middag benaderd door een Creoolse man om een vracht te rijden. A.G. zijn standplaats is aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Ondrobong. De pick-uphouder nam bedoelde man mee om de vracht op te halen op het door hem opgegeven adres. Aan de Sir Winston Churchillweg ging de man in zijn tas en bedreigde de chauffeur om al zijn geld af te staan. Het slachtoffer had toevallig een houwer aan het portier van het voertuig en trok deze voor de verdachte. De man sprong uit het voertuig en zette het op een lopen. De chauffeur reed gelijk door richting politiepost Livorno.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!