Gascilinderdieven aangehouden

In de vroege ochtend van zondag 22 april heeft een interventie-eenheid van de politie 3 mannen aangehouden in verband met een inbraak bij een opslagplaats aan de Kleine Saramaccastraat. In de opslagplaats bevonden zich gascilinders van 28lbs. Toen de politie ter plaatse arriveerde, troffen zij een van de verdachten in de directe omgeving van de opslagplaats aan. Hij was daar met een personenauto, waarin reeds 15 gasbommen geladen waren. Buiten het voertuig waren er nog 5 gascilinders. De aanhouding van deze man heeft geleid tot de aanhouding van nog twee andere mannen in een stationwagen. In totaal had men 41 gascilinders uit de opslagplaats gestolen; 30 volle en 11 lege. De mannen die zijn aangehouden en hangende het onderzoek zijn ingesloten, zijn respectievelijk 27, 39 en 34 jaar oud. Er zijn werktuigen in beslag genomen die vermoedelijk gebruikt werden om de inbraak te plegen, zoals een snijtang, een koevoet en een verstelbare sleutel. De auto’s zijn ook in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!