Fernald neemt verkiezingen 2015 bloedserieus

Indien gekozen als voorzitter van de NPS, zal Ivan Fernald een commissie installeren die de verkiezingen in 2015 tot een goed eind moet brengen. Volgens Fernald heeft de groene partij niet alleen visionair leiderschap nodig, maar de leiding zal ook lijfelijk daar moeten zijn waar de massa is. ‘We zullen naar de mensen gaan. In alle geledingen tot zelfs in de polders. We zullen volgens een bepaald plan ernaar toe gaan. We zullen een opendeurpolitiek voeren, waarin elke rechtgeaarde Surinamer welkom is.’
De NPS-voorzitter in spe zegt verder dat indien nodig de partij naar de voormalige leden toe zal stappen om ze uit te nodigen weer deel uit te maken van de partij. ‘We zullen een uitnodigend beleid hebben.’
Als hij het voor het zeggen zal hebben in de groene partij zal sociaal en ethisch leiderschap het toonbeeld worden. ‘Politiek moet leiden tot een beter bestaan. Politiek moet ideëel  zijn. Maar we zullen dwingen tot een realistische uitvoering en pragmatische benadering.’ Fernald praat het liefst over een ‘vision en action-benadering’.

error: Kopiëren mag niet!