Weg Zanderij richting Kraka afgesloten

De weg vanuit Zanderij naar Kraka is met spoed afgesloten voor verkeer boven de 4 ton. Dit meldt districtscommissaris van Para, Jerry Miranda. Hij heeft de weg afgesloten op verzoek van het consultancybureau dat toezicht houdt op de asfalteringswerkzaamheden. De weg is zo slecht dat het bijna niet mogelijk is om er gebruik van te maken. De hevige regenval is mede veroorzaker van de slechte staat. Buurtbewoners en arbeiders van het aannemingsbedrijf  moesten gisteren te voet over de weg.
De weg staat ook bekend als de verbindingsweg vanuit Zanderij naar de Afobakaweg. “Op dit moment zijn er vier grote kuilen in de weg die verder kunnen verslechteren door het zware verkeer. Om erger te voorkomen, wordt verkeer boven de 4 ton verboden”, deelt de dc van Para mee.
Het ministerie van Openbare Werken is al geruime tijd bezig met de asfaltering van de weg. Volgens Miranda kan door de hevige regenval van de afgelopen dagen, niet optimaal gewerkt worden. De aannemer zal vanaf nu, afhankelijk van de weersomstandigheden, werken aan de weg zodat die volgende week weer opengesteld kan worden.

error: Kopiëren mag niet!