Zandwegen Para worden opgevuld

Het ministerie van Openbare Werken en het commissariaat van Para ‘bezanden’ haast alle zandwegen in het district Para. Het ressort noord is reeds aangedaan en gisteren is men begonnen met de zandwegen in plantage Osembo.  Dit werk is door het ministerie van Openbare Werken uitbesteed aan het aannemingsbedrijf  S. Main Transport. Het commissariaat komt in met een grader voor het egaliseren van de wegen.
Zandwegen die opgenomen zijn in het bestand voor rehabilitatie, werden in samenspraak met het commissariaat bepaald. Volgens de directievoerder, dhr. Moerli, waren sommige wegen onbegaanbaar en was opvulling noodzakelijk. De wegen worden opgevuld met klinkzand. De duur van de werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer, wat voor enige stagnatie zorgde toen men bezig was  in ressort Noord.

error: Kopiëren mag niet!