Schouw gelast in moordzaak

Kantonrechter Daniëlle Karamatali gelastte plaatselijke waarneming in de levensberovingszaak, waarbij een ongeïdentificeerde persoon, genaamd Onca, van het leven is beroofd op 6 februari 2012. In deze moordzaak staan Albino D. en Fransisco D. terecht. Advocaten Lygia Palmburg en Hedley Derby staan de verdachten juridisch bij. Aan de verdachten wordt ten laste gelegd dat zij opzettelijk en met voorbedachte rade het slachtoffer middels messteken van het leven hebben beroofd. Het slachtoffer had steekverwondingen aan zijn buik en borstholte. Als gevolg van de opgelopen letsels kwam Onca te overlijden. De magistraat heeft een plaatselijke waarneming gelast tussen 20 en 23 juni. Op de dag van de schouw zullen gelijk 5 getuigen worden gehoord. De verdachten blijven gedurende het onderzoek nog aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!