W&W kokosdrank hygiënisch geprepareerd

De producent van W&W Cocoswater beweert dat zijn product op zeer hygiënische wijze wordt vervaardigd. Het bedrijf dat is gevestigd aan de Harpweg te Hanna’s Lust, wordt op kwartaalbasis gecontroleerd door het ministerie van Volksgezondheid, in deze het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG). De directeur- eigenaar van W & W Cocoswater, Wienod  Sadhoeram, kon aantonen dat hij in het bezit is van een geldige vergunning. Inmiddels is hij al vijf jaren bezig met zijn productie. Sadhoeram klaagt dat de verkoopcijfers  van zijn product laatstelijk zijn gedaald. Ook gaat het wat moeizaam met de afzet. De ondernemer beweert dat het komt omdat afgelopen week een bericht is gepubliceerd over de onhygiënische situatie bij de productie van een ander merk kokosdrank, welke werd geproduceerd aan het Garnizoenspad
De Economische Controledienst van het ministerie ging toen na een klacht van iemand, die ook kokosdrank produceert, op onderzoek uit en stuitte op een manspersoon ergens aan het Garnizoenspad die kokosdrank produceert zonder in het bezit te zijn van een geldige vergunning. De plaats waar er gewerkt wordt,  beschikte niet over stromend water. Er heerste voorts een zeer onhygiënische situatie.
Sadhoeram vertelt dat deze manspersoon die illegaal bezig was met de productie van kokosdrank, zijn salesman was. Na zes maanden bij hem gewerkt te hebben, besloot hij ermee op te houden en zijn eigen kokosdrank te produceren onder een andere naam. De etiketjes van beide producenten verschilden niet veel van elkaar. De flessen werden voorzien van witte etiketjes. De eigenaar van W &W Cocosdrank heeft nu besloten om zijn etiket te veranderen van kleur. Voortaan zijn de flessen voorzien van een groen etiket. Sadhoeram beweert dat de klanten onbezorgd W&W Cocosdrank kunnen kopen en consumeren.

error: Kopiëren mag niet!