SVB-jeugdcompetitie hervat

Afgelopen week is de Jeugdcompetitie van de Surinaamse Voetbalbond voortgezet. Er was een rustperiode ingelast wegens de paasvakantie. In de U-9-klasse wist Leo Victor met 2-0 te winnen van Abso, terwijl Oase een 1-0-overwinning behaalde op Puwanani. Transvaal droogde Ias United af met 12-0. In de U-11-klasse wist Abso met 5-0 te winnen van Royal’95. Puwanani haalde een nipte 1-0-overwinning op Leo Victor. Voorwaarts haalde een 4-1- overwinning op Real Irva. Tas boekte een 5-0-overwinning op Ias United, terwijl Transvaal nipt wist te winnen van Oase met 1-0.
In de U-13-klasse was Leo Victor met 7-3 te sterk voor Puwanani. Abso versloeg Tas met 3-0. Real Ansoe kreeg Rpyal’95 met 4-1 klein. Transvaal boekte een 5-0-overwinning op Real Irva, terwijl Robinhood met 7-1 langs Voorwaarts ging. In de U-15-klasse was Leo Victor met 6-2 te sterk voor Voorwaarts, terwijl Robinhood met 3-1 langs Boskamp ging. Tammenga haalde een 6-4-overwinning op KD. Transvaal kreeg IMT met 5-1 klein, terwijl Excelsior met 6-0 wist te winnen van The Brothers. Puwanani scoorde een handje vol tegen Amardeep en won met 5-0. Real Ansoe won met 4-3 van Real Irva.
In de U-17-klasse was Robinhood met 3-0 te sterk voor Voorwaarts, terwijl Leo Victor een 9-1-overwinning behaalde op KD. Transvaal wist met 6-0 te winnen van Boskamp. Excelsior boekte een 3-1-overwinning op KD. Ephraim en Amardeep gooiden het op een akkoordje en de wedstrijd eindigde 2-2 gelijk. Real Irva boekte een 3-2-overwinning op Tas, terwijl Puwanani een 8-1-overwinning boekte op Eendracht. Real Ansoe en Amardeep kwamen niet verder dan een 2-2-gelijkspel.
In de U-20-klasse was Leo Victor met 3-0 te sterk voor Voorwaarts. Saviero Gazon ( 2x) en Raynel Gambier scoorden voor de winnende partij. De wedstrijd tussen Tammenga en KD werd gewonnen door Tammenga met 3-0. Leroy Andro, Mario Renfrum en Harvey Watts scoorden voor Tammenga. Transvaal wist met 8-1 te winnen van The Brothers. Furgill Sedoc, Miraldo Richards en Jannai Gonsalves scoorden elk tweemaal, terwijl Romario Elmont en Celten Ost eenmaal scoorden voor de groen-witte formatie. Ferdinand Paulus redde de eer voor The Brothers. Robinhood boekte een 3-1-overwinning op IMT. Okino Wens ( 2x) en Elvin Abauna scoorden voor Robenhood, terwijl Jermain Wormer de tegentreffer maakte. Takdier Boys haalde flink uit tegen KD en won de wedstrijd met 6-3. Silvion Bijlhout (4x) , Lorenzo Lugard en Michael Moredjo scoorden voor Takdier Boys, terwijl  Christiaan Widjaja (2x) en Junior Andjole voor KD scoorden.

Cat. Team A Team B Datum Locatie Tijd
U-20 Tammenga Excelsior Do.26 april EML 19.00u
U-20 Inter MT Voorwaarts Vr.27 april EML 17.00u
U-20 The Brothers Robinhood Vr.27 april Dr.Ir.F.Essed 17.00u
U-20 Takdier Boys Leo Victor Vr.27 april Dr.Ir.F.Essed 19.00u
U-20 Leo Victor The Brothers Ma.30 april EML 17.00u

error: Kopiëren mag niet!