Erwin Lelie: ‘Nieuwe Partij Suriname is een grote grap’

Erwin Lelie, voorzitter NPS-afdeling Paramaribo, beschouwt de op te richten Nieuwe Partij Suriname (NPS)  van Ronald Hooghart als ‘een grote grap’. ‘Het is een doodgeboren kind.’  Lelie vraagt zich ook af waarom Hooghart niet zijn eigen dingen kan creëren, doelende op de afkorting van de Nieuwe Partij Suriname, NPS. ‘Nee, ik zie het gewoon als een show en een grote grap.’ Lelie zegt dat de Nationale Partij Suriname (NPS) Hooghart nooit heeft uitgesloten. ‘Het is de man zijn gedrag. We hebben hem ook nooit gezien toen de partij voorbereidingen trof voor de hoofdbestuursverkiezingen en men zich kandidaat mocht stellen.’ Hooghart maakte afgelopen vrijdag bekend voorbreidingen te treffen voor  de oprichting van de Nyun Partij Sranan (NPS). Dit gebeurde tijdens een bijzondere vergadering van de Centrale van Landsdienarenorgansisaties (CLO) waarvan hij de voorzitter is.

error: Kopiëren mag niet!