Brute roofoverval aan de Djojosoepartoweg

Drie gewapende en gemaskerde mannen hebben dinsdagochtend omstreeks 04.00 uur een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Djojosoepartoweg te Commewijne. De rovers hebben de vrouw des huizes, de 53–jarige Renate K., ernstig mishandeld. Het slachtoffer heeft een barstwond op het hoofd opgelopen. Zij is door een van de rovers mishandeld met de kolf van een wapen. Zij is per eigen gelegenheid door familieleden naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) gebracht. De verdachten zijn via de schuifdeur aan de linkerzijde van de woning binnengetreden. Hierna werden Renate en Jacob I. overrompeld en mishandeld. Het huis werd overhoop gehaald. De rovers hebben SRD 22.000 en gouden sieraden buitgemaakt. Ook zijn zij ervandoor gegaan met de blauwe Rav 4 van de familie. Het voertuig is aangetroffen aan de Tamansari Binnenweg. De politie werkt aan de aanhouding van deze rovers.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!