Vios neemt koppositie over

Vios heeft de koppositie van Sportbond Commewijne overgenomen, na de gewonnen wedstrijd tegen Zundapp Boys. Vios stond al bij de rust met 2-0 voor en won de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Jimmy Freeman en Haggins Mohamadigsan scoorden voor de rust, terwijl David Arga de laatste treffer van Vios in de tweede helft scoorde. Krichen Gopie redde de eer voor Zundapp Boys. Vios moet nog een wedstrijd spelen en heeft een punt meer dan nummer 2, Ellen. Maar Ellen op zijn beurt moet nog 3 wedstrijden spelen. Ellen wist afgelopen week niet verder te komen dan een 0-0-gelijkspel tegen Locomotief.
Jong Mariënburg heeft de kans gemist om de koppositie te behouden. Zoelen hield Jong Mariënburg heel knap op een 2-2-gelijkspel na een 1-1-ruststand. Guillermo Adipoera en Romano Troeno scoorden voor Jong Mariënburg. Lorenzo Partowitomo en Ryanto Karijoredjo namen de doelpunten van Zoelen voor zijn rekening. Mega bezorgde Indo een grote dreun door met 2-1 te winnen. Steven Sastrowitomo en Rudie Saffoe scoorden voor Mega, terwijl Ryanto Seari de tegentreffer scoorde.
De competitie wordt zondag voortgezet met een 4 tal ontmoetingen. Zo speelt Black Tiger tegen Mega om 12.00 uur, daarna speelt Zoelen tegen Indo. Om 16.00 uur speelt Ellen tegen Zundapp Boys en de laatste wedstrijd gaat tussen Locomotief en Jong Mariënburg.
 

# Verenging

W

Ptn

1 Vios

16

27

2 Ellen

14

26

3 Indo

14

25

4 Jong Mariënburg

14

25

5 Locomotief

15

24

6 Zoelen

16

23

7 Mega

14

21

8 Black Tiger

13

16

9 Zundapp Boys

15

7

10 Voorburg

—-

—-

Standenlijst Sportbond Commewijne:

error: Kopiëren mag niet!