Semo wint thriller van Inter Milan

Semo blijft de baas in de competitie van de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo). Ook in de finaleronde is de ploeg van het dorp Semoisi sterk gestart. Van Inter Milan werd in  een thriller van een wedstrijd met 4-3 gewonnen. De ruststand was 3-1. Edwin Mina bracht Semo op 1-0 in de 6de minuut. In de 37ste minuut kreeg Inter Milan een penalty, nadat Andres Koorndijk werd neergelegd in het strafschopgebied. Aanvoerder S. Misasi verzilverde de penalty (1-1). Kort voor rust kwam Semo op een 3-1-voorsprong, nadat B. Adjaiso twee keer kon scoren. In de tweede helft reduceerde Koorndijk de stand naar 3-2. Terwijl Inter Milan op zoek ging naar de gelijkmaker, was het Ronny Konoe, die Semo op 4-2 bracht. In de 78ste minuut kreeg Inter Milan weer een penalty, toen Izaak Paulus werd neergehaald in het strafschopgebied. S. Asaimi scoorde de 4-3 feilloos. Maar hierna werd er niet meer gescoord. De andere wedstrijd tussen Selection en Amerdeep eindigde 0-0.
Na een speeldag leidt Semo de finaleronde met 5 punten, Selection volgt met 2, Amerdeep heeft 1 en Inter Milan 0. Op woensdag 25 april wordt de finaleronde voorgezet. Het programma ziet als volgt uit: 19.00 : Semo – Amerdeep en 21.00 Inter Milan –Selection.

error: Kopiëren mag niet!