Lijk Faisal Jokhoe geborgen

Het ontzielde lichaam van Faisel Jokhoe, bemanningslid van het vrachtschip van Kuldipsingh, is geborgen. Na 5 dagen werd zijn lichaam uit een ruimte van het schip gehaald. De boot dat steenslag ging halen bij Antino Minerals, kapseisde op 16 april ter hoogte van het dorp Redi Doti. Door een voorbijvarende boot kon de kapitein en een bemanningslid worden gered.
Volgens informatie van de familie bevond Jokhoe zich op dat moment in de keuken benenden en kon niet vluchten ondanks hij kon zwemmen. Vermoedelijk zat de stalen deur vast. De familie van Jokhoe is erg boos op de autoriteiten, die volgens hun te lang gedraald hebben om het lichaam te bergen.
De kapitein verklaarde dat de stuurinrichting van het vaartuig defect geraakt was bij het beschrijven van een bocht.

error: Kopiëren mag niet!