‘Fernald en Rusland bezitten capaciteit voor NPS-leiderschap’

‘Zowel Ivan Fernald als Gregory Rusland bezit de capaciteit om de Nationale Partij Suriname (NPS) verder te leiden’, zegt voorzitter Erwin Lelie van het NPS-afdelingsbestuur Paramaribo.  Maar diegene die uitverkoren wordt om de partij te leiden, zal wel extra dynamiek moeten ontwikkelen om de partij gereed te maken voor de algemene verkiezingen van 2015.  De tijd is namelijk kort. De afdelingsvoorzitter zegt dat beide kandidaten over een bulk aan ervaring bezitten in leidinggevenden functies en beiden ook als minister een goede job hebben gedaan. Lelie is het niet eens met de mofo koranti die zegt dat Rusland de elite klasse vertegenwoordigt. Rusland heeft tijdens zijn periode als minister het tegendeel bewezen door zaken te realiseren voor het volk. “Hij mag zijn kringen hebben waarin hij zich wil bewegen, maar hij werkt voor het volk”, aldus Lelie.

error: Kopiëren mag niet!