Vermiste van omgekantelde dekschuit niet terecht

De vermiste Faisel Jokhoe is nog steeds niet terecht. Er is een zoekactie op touw gezet, maar tot dusver zijn er geen vorderingen gemaakt in het vinden van het slachtoffer. Volgens inspecteur Orlando Changoer, ressortcommandant van Paranam, is het werk van de duikers die waren ingezet dinsdag afgerond.
Jokhoe wordt sinds maandagavond vermist. Hij was samen met de kapitein en nog een ander bemanningslid op de dekschuit van de handelszaak Kuldipsingh. Zoals eerder reeds vermeld, is deze dekschuit omgekanteld nabij Redi Doti. De kapitein en een van de bemanningsleden konden wel uit het water gehaald worden door een vaartuig dat toevallig voorbij ging.
Volgens inspecteur Changoer wordt het vaartuig gebracht naar diepere wateren, om het weer bevaarbaar te krijgen.

error: Kopiëren mag niet!