Juizt dropt “Let’s beat it” voor bewustwording tegen kanker

Isiaih (Izzy) Leeflang en Cimara (Mara) Proeve van muziekgroep SET/Juizt Records hebben op 9 maart hun tweede single “Let’s beat it” gelanceerd. “Wij willen jong en oud ervan bewust maken om gezamenlijk te vechten tegen kanker. Ik vind niet dat mensen bewust genoeg zijn van kanker met de nadruk op borstkanker. Er wordt een pink ribbon day gehouden en daarna vergeet men kanker. Juizt Records maakt muziek en we hebben gekozen om the message let’s beat it door middel van muziek te verspreiden”, zegt songproducer Lemon.
In Suriname en het buitenland is ondertussen positief gereageerd op “Let’s beat it”. Door de songtrack heeft SET (Sharvano Mangalie, Tarren Antonius, Thierry Gans en Cimara Proeve)/Juizt Records een uitnodiging van een muziekorganisatie uit Amerika gehad. De fans mogen binnenkort op de verschillende televisiestations en via Youtube uitkijken naar de bijbehorende “Let’s beat it” videoclip.
 Zowel voor Izzy als Mara is “Let’s beat it” de tweede single op de radio. “I Am” is de eerste single van muziekgroep SET. Izzy is 14 jaar en zit op CLA American-highschool. Hij is van jongs af bezig met muziek en heeft als sterke kant het schrijven van Engelstalige teksten. Medeartiest Mara (14) is de jongste uit een gezin van drie en zit op Alphamex American-highschool. Zij houdt van zingen, dansen en treedt van kinds af op voor het publiek. Zij heeft meegedaan aan een mini-idols en bereikte de derde plaats. “In de toekomst mag men veel meer verwachten van Izzy en Juizt Records”, aldus Izzy.

error: Kopiëren mag niet!