Te Vrede neemt koppositie over

Titelkandidaat Imro Te Vrede neemt de koppositie over van Stanley Kwasiba. Hij versloeg de pas gepromoveerde Kwasiba in 31 beurten. De tweede tegenstander Hendrik Berghaven moest zijn hoofd ook buigen. Imro Te Vrede won in 33 beurten. Na een verliespartij tegen Imro Te Vrede gaf Hendrik Berghaven de moed niet op en wist hij de twee daaropvolgende partijen tegen Stanley Kwasiba en Ronny Chan Jon Chu in winst om te zetten. Van Stanley Kwasiba won hij in 31 beurten, terwijl hij Ronny Chan Jon Chu in 45 beurten versloeg.
 

# Naam

W

Ptn

1 Imro Te Vrede

5

8

2 Ewald Wongsoredjo

4

6

3 Stanley Kwasiba

5

6

4 Hendrik Berghaven

3

4

5 Ronny Chan Jon Chu

4

4

6 Hemant Mahabir

2

2

7 Ronny Austerlitz

3

0

8 Asraf Bachoe

4

0

 Standenlijst 3de klasse:

error: Kopiëren mag niet!