Sir Winston Churchillweg en omgeving kampen met stroomonderbrekingen

Bewoners van de Sir Winston Churchillweg, Houttuin, Dijkveld, Boxel, Domburg en omgeving hebben sinds twee dagen te maken met wisselvallige stroomonderbrekingen. Afgelopen maandag was er eerst sprake van een zeer lage spanning. Na enkele ogenblikken viel de stroom uit. Pas na vier tot vijf uren kregen de bewoners van deze gebieden weer elektriciteit. Gisteren was dit tot groot ongenoegen en bezorgdheid van velen weer het geval. Er was wederom sprake van een lage spanning en daarna geen elektriciteit. De buurtbewoners hekelen het feit dat tij en ontij de stroom wordt onderbroken. Heel wat apparatuur kunnen stuk gaan. Ook de winkeliers ergeren zich, omdat de ingevroren producten ontdooien en weer vriezen. Bepaalde producten kunnen hierdoor sneller bederven of een nasmaak krijgen. Zij menen dat de EBS de mensen op tijd moet berichten over de stroomonderbrekingen.
De storingsdienst van de EBS kon niet aangeven wat de precieze oorzaak is.

error: Kopiëren mag niet!