Negen strijden voor titel Little Miss Suriname 2012

Little Miss Suriname 2011 Sandrina Sanchit zal op 28 april 2012 haar opvolgster kronen. Negen meisjes gaan dit jaar voor de titel van Little Miss Suriname 2012.  Farida Soebhan van Oriel Production zegt dat de negen finalisten na drie en een halve maand van trainingen zo goed als ready zijn. Dit jaar is de leeftijdsgrens van de deelneemsters verlaagd, zegt Soebhan. Was het zo dat bij de vorige drie Little Miss Suriname contesten de deelneemsters tussen de 7 en 12 jaar moesten zijn, is dat voor dit jaar teruggebracht naar 6 -11 jaar. ‘Je moet als organisatie een open oor hebben voor wat er wordt gevraagd en gezegd. Zo werd er geklaagd dat de winnaressen van de afgelopen jaren juist de oudere deelneemsters waren. Oriel Production heeft toen gemeend de leeftijdsgrens te verlagen. ‘We hebben geen spijt van ons besluit. De jongere meisjes zijn even flink als de ietwat oudere meisjes. Volgens Soebhan wordt het een pracht van een finaleavond op 28 april in de Congreshal. ‘Prinsesjes die we uit verhaalboeken kennen, zullen letterlijk tot leven komen op die avond.’
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!