Insaniet geeft voorsprong uit handen

Bij de voortzetting van de tweedeklassencompetitie van LSB, kwam de ploeg van Utrecht van een 3-0-achterstand om toch een puntje uit de wedstrijd te halen tegen Insaniet. Binnen zes minuten nam Insaniet een 3-0-voorsprong door doelpunten van Ritishkoemar Mehilal ( 2x) en Marcel Jardin. Iedereen dacht dat Insaniet met een monsterscore zou winnen, hadden het glad mis. Want Utrecht vocht terug en wist een 3-3-gelijkspel uit de bus te halen. Milto Alinky ( 2x) en Marlon Druiventak scoorden voor Utrecht. Rodan wist na een 1-0-ruststand met 4-2 te winnen van Jong de Ster. Bienvenido Adipi scoorde een hattrick, terwijl Miquel Liu het andere doelpunt maakte voor Rodan. Shoaib Rodjan en Aldridge Kerto scoorde voor Jong de Ster.
In de U-17-klasse was Real Poerwo gewoon te sterk voor Ras’75. De jongens uit Dessa, Real Poerwo wist met liefst 10-0 te winnen na een 7-0-ruststand. Shawn Stolk ( 5x), Chaliek Djemani ( 3x), Aurillinio Parana en Jurvan Bakri scoorden voor de winnende ploeg. Rodan wist ook in de U-17-klasse te winnen van Parana. Het werd een 4-3-overwinning. Roweni Jonel ( 2x), Jason Kasanredjo en Raoul Rodjan scoorden voor Rodan, terwijl Fabrizio Castillion (2x) en Galvin Sandjon voor Parana scoorde. In de U-15-klasse wist Parana met 8-1 te winnen van Real Poerwo. Jean Kango ( 5x), Joel Inge, Mitchel Wijngaarde en Ilandro Kasiman scoorde voor Parana, terwijl Georgino Mangkoeredjo de eer redde voor Real Poerwo.

error: Kopiëren mag niet!