April Club Trophy op zware course afgewerkt

Door de vele regens is de April 2012 Club Trophy  gespeeld op een natte en moeilijk bespeelbare course. Het is zogeheten ‘een  andere baan’ dan die je normaal bespeelt en  je spelwijze en clubkeuze dient vaak aangepast te worden. Ondanks, of mischien juist door deze extra moeilijke omstandigheden, blijft zo een wedstrijd een uitdaging en doet het niet te kort aan het plezier en de spanning die gepaard gaan met deze mooie sport. In de Heren A-klasse is Sateesh Gangaram met 41 punten de April 2012 Club Trophy- winnaar geworden. Fred Linger werd tweede met 34 punten. In de Dames A-klasse was Kim Nami de beste met 37 punten. Fae van der Jagt had er eveneens 37 punten, maar werd als tweede gerangschikt. Bij de Heren B was Shirahata Isami de kampioen met 38 punten. Maarten van der Jagt eindigde met 37 punten. Komende zaterdag wordt gespeeld het populaire Landen Tournament.

error: Kopiëren mag niet!