Eugene Verwey: Zal me 100 % inzetten om Suriname hogerop te brengen

‘Ik zal mijn 100 % steun geven aan bondscoach Ricardo Winter en technisch directeur Kenneth Jaliens’, zegt de pas aangestelde assistent  van de nationale selectie, trainer Eugene Verwey aan Dagblad Suriname. Nadat eerste assistent Harold Dyel bedankte voor de functie, is technisch directeur samen met het SVB-bestuur op zoek gegaan naar een andere assistent voor Ricardo Winter. Na een selectieprocedure is uiteindelijk gekozen voor de huidige trainer van WBC.
‘Ik ben gemotiveerd en ga met volle moed deze uitdaging aan. De taken zijn al verdeeld bij de nationale selectie. Het is gewoon de taken uitvoeren die uitgestippeld zijn. Het is ook de eerste keer dat ik als assistent ben verbonden aan een nationale selectie in de 5 jaren dat ik trainer bent, maar zal mijn uiterst best doen om de jongens een trap hoger te brengen’. Verder zie ik niet dat deze functie in botsing zal komen met de functie, die ik bij WBC heb. Want bij WBC beschik ik over 2 assistent-trainers, dus ze moeten hun werk gewoon uitvoeren. Vanaf het begin van de competitie hebben wij alles uitgestippeld, dus het is gewoon uitvoeren. Momenteel laten de omstandigheden het toe dat ik me 100 % kan geven aan beide functies’, zegt Verwey.

error: Kopiëren mag niet!