Preira alias Pedrinho ingerekend

Preira Neto Pedro Paolo alias Pedrinho is op zaterdag 14 april in het district Sipaliwini aangehouden. Preira werd opgespoord in verband met een schietincident  in de vroege ochtend van 28 december van het afgelopen jaar. Preira en zijn Braziliaanse vrienden geraakten in een woordenwisseling met een groep mannen, die nabij de kruising van de Wijngaardestraat en de Hadjariestraat stonden te borrelen. In die groep bevond zich een politieambtenaar. De woordenwisseling liep uit in een handgemeen. De politieman trad op en werd daarbij ontwapend door de Brazilianen. Er zijn toen schoten gelost met het dienst vuistvuurwapen van de politieman. Bij die gelegenheid is een man in de borststreek geraakt en moest ter verpleging worden opgenomen in het ziekenhuis. Preira was toen met het wapen ervandoor gegaan. Hij had het wapen in zijn bezit  bij zijn aanhouding. De Braziliaan is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!