Landbouwbank 40 jaar

De Landbouwbank NV bestaat op donderdag 19 april aanstaande  40 jaar. In de afgelopen 40 jaar heeft de Landbouwbank NV niet alleen haar bestaansrecht bewezen, maar ook een significante bijdrage geleverd aan de ontwikkeling in met name de agrarische sector. De directeur, mw. Hindori, zal van deze gelegenheid gebruik maken om nader in te gaan op de verschillende ontwikkelingen welke de bank heeft doorlopen in de afgelopen jaren. Tevens zal zij de nieuwe huisstijl (inclusief nieuw logo) belichten als  zijnde een onderdeel van de strategische keuzes voor de toekomst van de Landbouwbank NV.
De Landbouwbank NV zal ook een sociale instelling gedenken vanwege de werkzaamheden die zij verricht in de samenleving. De Landbouwbank  beseft dat zij onderdeel van de samenleving is en grijpt deze gelegenheid dan ook aan om iets ‘terug’ te geven aan de samenleving. De keuze is gevallen op de Stichting Dierenbescherming Suriname. Ook de klanten die het langst bankieren met de Landbouwbank  zal de bank gedenken.

error: Kopiëren mag niet!