Digicel biedt android belbundels aan

De BlackBerry is al ingeburgerd en providers spelen voldoende in op die behoefte. Digicel wil echter een stapje verder gaan en consumenten met telefoons die op android werken ook laten genieten. De rode provider komt met belbundels voor deze toestellen. Een zaktelefoon die op android werkt, is bijvoorbeeld een iPhone.
Dit nieuws maakte Hans Lute, algemeen directeur van Digicel Suriname, gisteren tijdens een perslunch bekend. De lunch was bedoeld om  het vijfjarig bestaan van Digicel in Suriname te vieren. Vijf jaar terug kreeg Digicel van de Surinaamse overheid toestemming om haar diensten in ons land aan te bieden.
Lute liet de geschiedenis de revue passeren en zegt dat ondanks de US$ 60 miljoen die het bedrijf moest investeren, Digicel in staat is geweest om winstgevend te draaien. Het marktaandeel wordt nog steeds vergroot en het bedrijf heeft binnen vijf jaar zijn stempel op de Surinaamse gemeenschap gedrukt, vooral in het binnenland.
Binnenkort zal Digicel ook de Nokia C3 tegen een scherpe prijs van SRD 199 aanbieden. Deze telefoon is een instapsmart mobiel die EDGE service ondersteunt.

error: Kopiëren mag niet!