Minister Moestadja mag thuis verder revalideren

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken mag de komende week naar huis. De bewindsman herstelt goed en is intussen op een laag pitje begonnen met het managen van het ministerie vanuit zijn ziekbed. Na afstemming met de artsen mag de minister thuis verder revalideren. Ongeveer twee weken geleden werd de bewindsman getroffen door een beroerte. De sterke wilskracht van Moestadja en de uitstekende zorg van artsen en verpleegkundigen van het St. Vincentius Ziekenhuis hebben erin geresulteerd dat hij nu goed op dreef is. De minister zegt op dit moment te bruisen van inspiratie en werklust om het werk te doen. Vanuit medisch oogpunt houdt hij nu meer dan ooit rekening met de ontstane situatie en heeft hij zich voorgenomen getemporiseerd in plaats van gehaast, dingen te doen. Minister Moestadja is een ieder dankbaar voor elke vorm van steun en belangstelling die de afgelopen dagen aan zijn adres is getoond.

error: Kopiëren mag niet!