Onderafdeling Kofidjompo kiest Beeldsnijder

Danielle Beeldsnijder is de kersverse voorzitter van NPS- onderafdeling Kofi Djompo geworden. De verkiezing vond gistermiddag laat plaats in Wanica. Onderafdeling Kofi Djompo zal zich nu klaarmaken om een wezenlijke bijdrage te leveren op weg naar de hoofdbestuursverkiezingen. In die tussentijd moet eerst  het afdelingsbestuur van Wanica in orde worden gemaakt. Kofi Djompo bereidt zich nu daarop voor.
Beeldsnijder wil op vragen van de krant niet zeggen welke kandidaat haar onderafdeling zal ondersteunen. Zij zegt dat de aspirant-voorzitter van de NPS iemand moet zijn die vooruitstrevend en ondernemend is. Verder moet die persoon durf hebben en zowel nationaal als internationaal een prestatie hebben geleverd. Ook moet die persoon feeling hebben voor jongeren.

error: Kopiëren mag niet!