Asraf Bachoe: Ik ga voor kampioenschap en promotie

De Nationale Biljartkampioenschappen in de 3de  klasse staan voor de deur. We zullen dit jaar een nieuwe kampioen krijgen, want de kampioen van het vorige jaar, Ronny Soerjoesing, promoveerde dat jaar nog naar de 2de klasse. ‘Ik ga dit jaar kampioen worden  en promoveren naar de 2de klasse’, zegt Asraf Bachoe van biljartclub Ivoor aan Dagblad Suriname.
‘Ik heb nooit het kampioenschap behaald in de 3de klasse, maar wil dat nu wel doen. Vorig jaar was ik op de goede weg. Ik wist mijn eerste 5 wedstrijden te winnen en iedereen dacht dat ik kampioen zou worden, maar toen kreeg ik een ongeluk. Hierdoor kon ik niet meer zo goed spelen en verloor de resterende drie wedstrijden en eindigde op een teleurstellende 5de plek met 10 punten. Nu ben ik weer top fit en zal zeker een gooi doen naar het kampioenschap. Ik speel al zes jaren biljart en de hoogste plaats die ik ooit behaalde was in 2006, toen werd ik semi- kampioen’, zegt Asraf Bachoe

error: Kopiëren mag niet!