Spannende eindstrijd te Domburg

All Star 2010 vormt na de overwinning op Redijk  de kopgroep samen met Tramos en Boxel’71 te Domburg. All Star 2010 heeft het heel makkelijk gehad tegen Redijk. Romario Kana wist de score te openen in de 17de minuut, daarna bepaalde Clemens Jowano de ruststand op 2-0 in de 32ste minuut. Na de rust was het weer  Clemens Jowano, die in de 54ste zijn tweede en All Star 2010 derde doelpunt scoorde. Dit werd later ook de eindstand.
Door de overwinning van All Star 2010 hebben zij nu evenveel punten als de ploegen van Tramos en Boxel’71 en alle drie ploegen moeten nog 1 wedstrijd spelen. Tramos en Boxel’71 spelen tegen elkaar, terwijl All Star 2010 zijn laatste wedstrijd speelt tegen Houttuin, die ook aanspraak maakt op het kampioenschap. Deze wedstrijd wordt zaterdag gespeeld om 20.00 uur. Voor Redijk is de competitie voorbij, want ze hebben hun 5 wedstrijden al gespeeld en eindigen op de 5de plaats met 4 punten.