SCA kan kampioenschap behalen vandaag

Vandaag wordt de topper van de finaleronde van LSB gespeeld. Koploper SCA van de finaleronde zal het opnemen tegen de nummer 2, Jong Rambaan. Als SCA deze wedstrijd wint, dan mogen ze zich de nieuwe kampioen van LSB noemen. De ploeg uit Altonaweg, SCA, heeft 5 punten in de finaleronde weten te behalen, terwijl Jong Rambaan er 4 punten heeft. SCA heeft dit hele seizoen nog geen enkele wedstrijd verloren, terwijl Jong Rambaan in de algemene ronde met 3-0 ten onderging tegen SCA. Het belooft vuurwerk te gaan worden vandaag  in het Emiel Brielstadion om 20.30 uur.
‘De jongens hebben aan het bestuur en de trouwe supporters beloofd dat ze vandaag het kampioenschap naar Altonaweg zullen brengen en niets anders’, zegt teambegeleider Tasrip Ismono van SCA aan Dagblad Suriname. ‘De jongens zijn heel goed gemotiveerd en zijn gebrand om Jong Rambaan hun tweede verliespartij te bezorgen. Verder is het gewoon loon naar het werken voor iedereen. De offers die het bestuur en supporters hebben gebracht worden eindelijk betaald in de vorm van het kampioenschap. Na het kampioenschap willen wij voor de tweede keer promoveren naar de topsectie van SVB’, zegt Tasrip Ismono.
‘Wij willen niet onttroond worden voor het kampioenschap, en daarom gaan we voetballen vandaag’, zegt Trainer Radjinkoemar Rathipal van Jong Rambaan aan Dagblad Suriname. ‘We hadden woensdag een get together met de spelers en daaruit konden we zien dat de spelers gebrand zijn om de beladen wedstrijd te winnen. Wij weten ook dat bij eventuele winst van SCA, ze kampioen zijn en daarom gaan wij roet in het eten gooien van SCA. Een pluspunt, dat wij nu hebben, is dat spits Ritesh Naigi na een lange tijd weer ter beschikking is, maar aan de andere kant moeten wij onze centrale verdediger Ray Kaseroen missen wegens een hamstringblessure. Dan nog roep ik het publiek op, om te kijken hoe SCA zijn wedstrijd gaat verliezen’, zegt Radjinkoemar Rathipal als laatste.

error: Kopiëren mag niet!