Himmat en Kenniskring Nederland huldigen pioniers

Robby Malhoe en Bhagwan Gangaram Panday hebben eerbetoon gekregen van Kenniskring Nederland- Suriname en van Himmat. Beide leveren al decennialang op hun eigen wijze een bijdrage aan sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten. Malhoe en Gangaram Panday zijn voor elk sociaal doel te vinden. Ook op sportgebied leveren ze hun bijdrage. Ze spelen voor een veteranenclub. Malhoe en Gangaram Panday participeren ook aan de jaarlijkse activiteiten van Himmat. Deze organisatie van voetballers komt jaarlijks naar Suriname en ondersteunt sociale projecten in Suriname. Ze waren onlangs in Suriname. In Ons Huis in Den Haag waren vrijdagavond vrienden en kennissen van Himmat, Kenniskring Nederland- Suriname, van de heren Malhoe en Gangaram Panday aanwezig. Himmat-voorzitter Boyke Rajaram en Kenniskring Nederland- Suriname-voorzitter Robby Makka spraken hun erkentelijkheid uit voor de wijze waarop Malhoe en Gangaram Panday zich vooral op sociaal, sport en cultureel gebied inzetten.
Widjai Khoenkhoen

error: Kopiëren mag niet!