De Surinaamse artiest Bryan Bijlhout

De Surinaamse artiest Bryan Bijlhout krijgt een stevige brasa van president Desi Bouterse. Bijlhout is gisteravond door de president gedecoreerd. Bryan B won onlangs 1 miljoen Euro in de talentenshow ‘The Winner Is….’ in Nederland. Deze prestatie en zijn verdiensten in de afgelopen jaren hebben gemaakt dat Suriname hem verplicht voelde te huldigen. Dit ging gepaard met een groots opgezette show op het Onafhankelijkheidsplein. De Surinaamse Artiestenvereniging (SAV), Vereniging van Surinaamse Oganisatoren (VSO) en Vereniging van Radio- en Televisiebedrijven in Suriname (VRTS) hebben dit activiteit ondersteunt. Duizenden mensen, met Surinaamse vlaggetjes, kwamen op de been om Bryan B te ondersteunen. Bijlhout trad ook op met zijn eigen band (Tekst: Jaswant Gajadien/DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!