Stiefvader aangehouden op verdenking misbruik drie stiefdochters

De op 12 juli 1958 geboren F.R. is op 29 maart aangehouden door de politie van Coronie met ondersteuning van manschappen van het Ondersteuningsteam (OT) van het Korps Politie Suriname (KPS). F.R. wordt ervan beschuldigd zijn drie minderjarige stiefdochters van 7, 12 en 17 jaar seksueel te hebben misbruikt. Deze zaak is aan het rollen gekomen nadat de leerkracht van een van de meisjes wat onregelmatigheden ontdekte bij het meisje. Dit werd doorgespeeld aan de schoolleiding die vervolgens de politie inschakelde. De politie ging in de avonduren thuis bij de verdachte en kreeg van zijn vrouw te horen dat hij aan het werk was. F.R. werkt als wachter bij een zandbedrijf. De man is aan het werk aangehouden en in verzekering gesteld.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!