Politieman en familie beroofd

De familie S. te Leiding 20 nr. 20 is gistermorgen omstreeks 04.00 uur in zijn woning beroofd door drie gemaskerde en gewapende mannen. De verdachten drongen de woning binnen door de roldeur van de garage open te forceren. Het echtpaar werd gekneveld en onder schot gehouden, terwijl de woning overhoop werd gehaald. Daarbij werden sieraden, een geldsbedrag en het dienstwapen van een familielid, dat politieambtenaar is, buitgemaakt. Na hun daad vluchtten zij weg met het voertuig van de familie. Toen het drietal ontdekte dat zij door een politievoertuig  werden achtervolgd, losten zij enkele schoten af op het politievoertuig. Dit leidde tot een schotenwisseling tussen de politie en de criminelen. De verdachten zagen kans het bos in te vluchten en het voertuig waarin ze zaten langs de weg achter te laten. De politie  van Santodorp is belast met de verdere opsporing in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!