Oplichtingszaak uitgesteld

De salesman Navin N. heeft zijn werkgever en ondernemer Primchand R. voor ruim SRD 84.485 benadeeld. Deze zaak stond gisteren op de rol voor requisitoir en pleidooi. Omdat de raadsman van de verdachte niet aanwezig was, werd deze zaak uitgesteld. De verdachte wordt verweten dat hij bonnen valselijk heeft opgemaakt en zijn handtekening eronder heeft geplaatst. Aan de hand van de bonnen is de benadeelde op onderzoek uitgegaan. Uiteindelijk bleek dat de winkeliers contant hadden betaald, terwijl Navin een rekeningbon had uitgeschreven, voorzien van zijn handtekening. De ondernemer kwam op het genoemde bedrag door alle verkeerde bonnen bij elkaar te zetten en de bedragen op te tellen. Het totale bedrag was SRD 84.485. De verdachte leverde spijsolie voor zijn werkgever.
Navin bekent zijn werkgever te hebben benadeeld. Hij geeft toe de bonnen valselijk te hebben opgemaakt. Rechter Maitrie Kuldipsingh stelde deze zaak uit naar 7 mei. Op die dag zullen de officier van justitie en de raadsman aan de beurt komen. Navin blijft in voorarrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!