Finabank doneert doppler-apparaat aan St. Vincentius Ziekenhuis

De Finabank heeft een doppler-apparaat gedoneerd aan de afdeling Gynaecologie en Verloskunde van het St. Vincentius Ziekenhuis. Een doppler-apparaat neemt signalen en bewegingen door middel van geluidsgolven waar. Met een doppler-onderzoek kan al in een vroeg stadium van een zwangerschap de hartslag van het ongeboren kind in de buik van de moeder worden vastgesteld. Hierdoor kunnen mogelijke onregelmatigheden in de hartfrequentie vroegtijdig worden ontdekt.
Finabank wil middels de donatie van het doppler-apparaat aan het St. Vincentius Ziekenhuis iets teruggeven aan de Surinaamse gemeenschap. Binnen haar vermogen wil Finabank zich vooral inzetten om de gezondheidszorg een handje te helpen. Het St. Vincentius Ziekenhuis is blij met deze welkome aanbieding. Het ziekenhuis krijgt heel wat zwangere vrouwen in huis en een doppler-apparaat is in feite onmisbaar bij de controle van zwangerschappen.
Directeur Eblein Frangie van de Finabank kwam de donatie persoonlijk afgeven aan het St. Vincentius Ziekenhuis. Het ziekenhuis stelde dit zeer op prijs en gaf de Finabank-directeur de garantie dat het apparaat goed gebruikt zal worden.

error: Kopiëren mag niet!