Suribet sponsort SVB-bekercompetitie

Het sportbettingbedrijf Suribet NV heeft besloten om haar partnerschap met de Surinaamse Voetbalbond (SVB) uit te breiden met de sponsoring van de Bekercompetitie. Deze competitie zal in het vervolg heten SVB/Suribet-bekercompetitie. De kampioen van het toernooi zal naast de Suribet Cup ook een bedrag van SRD 7.500 ontvangen, terwijl de semi-kampioen in aanmerking komt voor SRD 3.500.
SVB-voorzitter Louis Giskus is blij met de uitbreiding van de sponsoringsovereenkomst met Suribet. ‘Het is een heel goede aanwinst. Een competitie organiseren kost enorm veel geld en we zijn blij dat Suribet ons in deze wil helpen. Ze zijn al een van de belangrijkste sponsors van de SVB, waaronder de nationale selecties’, zegt Giskus. ‘We gaan als tegenprestatie hun merknaam tot uiting brengen in stadions en activiteiten van de SVB.’
Suribet is vanaf 2010 een van de belangrijkste sponsors van de SVB. Mede dankzij de ondersteuning van Suribet heeft de SVB de voetbalsport verder kunnen promoten en ontwikkelen. De diverse nationale selecties waren in staat te participeren aan internationale toernooien. Deze sponsoring zal de bekercompetitie zeker aan spanning laten toenemen.

error: Kopiëren mag niet!