Verlichting Will Axwijksportcomplex binnenkort een feit

Gisteren werd officieel de eerste paal geheid voor de verlichting van het veteranen 8 voetbalveld op het Will Axwijksportcomplex. ‘Op vrijdag 30 maart 2012 zullen alle palen geheid zijn, waarna het werk van EBS voortgezet zal worden. Als alles naar wens verloopt verwachten wij dat de EBS in de tweede week van april de aansluiting zal realiseren’, zegt  technicus Thakoerdin van Alginco.
‘Ik ben bijzonder blij en verheugd om hier te staan, op het moment waarbij wij de eerste paal hijen om de kunstverlichting hier op het veteranen 8 voetbalveld een feit te laten worden’, zegt minister Paul Abena van Sport- en Jeugdzaken. ‘Ook heb ik signalen gekregen dat gebruikers van het sportveld liever tot veel later zouden willen recreëren in hun favoriete sport. Maar helaas kunnen ze dat niet kunnen doen, wegens het ontbreken van de nodige verlichting’.
‘Men werkt tot laat en ‘s middags is er grote behoefte om aan recreatie te doen. Maar dan hebben ze meestal het daglicht niet om aan sport te doen. Door het hijen van de paal gaat een lang gekoesterde wens van vele veteranen in vervulling. We kijken uit naar de officiële opening’, zegt Abena.

error: Kopiëren mag niet!