Hindelaya geeft 2-0 voorsprong uit handen tegen Vredenburgstar

De ploeg van Hindelaya leek af te stevenen naar een overwinning op Vredenburgstar in de Eersteklasse competitie van de LSO, toen ze na 62 minuten spelen al op een 2-0 voorsprong kwamen. Shailendra Mahabier gaf de ploeg van de Rahemalweg met goals in de 50ste en 62ste minuut een 2-0 voorsprong. In de eerste ronde was Hindelaya de enige ploeg die koploper Vredenburgstar een verlies had bezorgd. Een herhaling leek bijna een feit, maar Iwan ‘Baiwa’ Ave dacht er anders over. Met treffers in de 76ste en 80ste minuut zette hij Vredenburgstar alsnog langszij (2-2). Ave blijft de topscorer van de LSO, nu met 25 goals op zijn naam. Ondanks dit gelijkspel behoudt Hindelaya alle kansen om de finaleronde (top 4) te halen. Vredenburgstar is nog steeds in de race om de 2 bonuspunten.
In de Tweedeklasse was The Red Rose met 3-0 te sterk voor Jai Jawan van Ephraimzegen. Mendonza Finisie (2x) en Ibo Waipoe scoorden in de tweede helft de doelpunten van The Red Rose, eveneens een ploeg uit Ephraimzegen.