Familie overvallen door gewapende rovers

Op het Reebergproject is de familie Bhagwandien gisterochtend overvallen door gewapende rovers. Omstreeks 03.00 uur in de ochtend verschaften zij zich via het achterbalkon toegang tot de woning door een raam te forceren. De verdachten hadden hun gezicht bedekt met kledingstukken van de bewoners en hadden allemaal een pet op. De heer des huizes was op dat moment samen met zijn vrouw, schoonmoeder en drie kinderen, onder wie een baby,  in het huis. Met uitzondering van de baby werden alle slachtoffers gekneveld met lakens achtergelaten in het huis. De hoofdbewoners konden zich naderhand losmaken en hulp zoeken bij de buren en de politie.
Intussen waren de rovers weggereden met de Toyota Hilux Vigo van de 36-jarige Bhagwandien richting de Helena Christinaweg. Naast de Vigo namen ze ook mee een geldsbedrag van SRD 9.300 en Euro 250, 6 gouden halskettingen, 3 paar gouden oorbellen, een gouden armband en een bracelet van geel metaal, een jachtgeweer met 25 stuks patronen en twee mobiele telefoons. De Vigo is enkele minuten na 03.00 uur gelokaliseerd aan de Indira Gandhiweg, komende vanuit de Helena Christinaweg. Rond 06.30 uur is de auto onbeheerd teruggevonden aan de Soerdjkoemarieweg.
Buurtbewoners hadden eerder op die avond een verdachte Toyota Noah gezien in de weg. De familie is op de kneveling na met rust gelaten. De heer des huizes zegt een van de rovers te kennen, echter kan hij niet aangeven van waar. Het gaat om twee slanke heren en een ietwat zwaarlijvige man.
 

error: Kopiëren mag niet!