Randjiet Boys wint shoot-out van De Ster

De ploeg uit Doekhiproject, Randjiet Boys, neemt de tweede plaats voorlopig over van Takdier Boys in de SVB-eersteklasse. Randjiet Boys won woensdagavond in het Essedstadion van De Ster met 5-4. De ruststand was 3-2. Ze staat nu maar 4 punten achter koploper SNL, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld. De Ster blijft steken op de vijfde plek.
Al in de eerste minuut van de wedstrijd kwam Randjiet Boys op een voorsprong. Het was de speler Elcion Banda van De Ster, die in zijn eigen doel scoorde. Drie minuten later nam Randjiet Boys zelf een 2-0-voorsprong, door de speler Gillian Pinas. Maar vlak na het doelpunt van Pinas, kwam De Ster terug. Het was Johan Aroeman, die de achterstand verkleinde naar 2-1. In de 38ste minuut vergrootte Wensley Paulus de voorsprong weer met een doelpunt (3-1). Twee minuten daarna bepaalde Furgel Van Der Kamp de ruststand op 3-2.
In de tweede helft was het weer Paulus, die de stand naar 4-2 tilde in de 51ste minuut. Tien minuten daarna moest De Ster verder met 10 man. Desmond Vrij kreeg zijn tweede gele kaart van de arbiter, rood dus. Randjiet Boys begon de minderheid van De Ster uit te buiten. In de 69ste minuut was het Pawan Ramharakh, die de stand tilde naar 5-2. Maar tot een ieders verbazing kwam De Ster terug. Ze kreeg binnen twee minuten twee penalty’s. Beide werden feilloos  ingeschoten door Clemen Gompel. Hij bracht de stand naar 5-4. Maar in de laatste 15 minuten kon De Ster de wedstrijd niet gelijktrekken en verloor.